Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Battlefield Universe σχεδιάζει η EA

*
Η EA ανακοίνωσε τα πλάνα της να δημιουργήσει ένα σύμπαν για το Battlefield, τη στιγμή που ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ριζικές αλλαγές στο μοντέλο ανάπτυξης της σειράς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Gamespot, η EA επιθυμεί να κυκλοφορήσει νέους τίτλους Battlefield που θα μοιράζονται χαρακτήρες και ιστορίες. Μέρος των αλλαγών είναι και η απομάκρυνση του γενικού διευθυντή της DICE Oscar Gabrielson που θα αποτελέσει παρελθόν και για την EA. Ο Vince Zampella, συνιδρυτής της Respawn θα αναλάβει νέο ρόλο, επιβλέποντας το Battlefield franchise, ενώ ο designer του Halo, Marcus Lehto θα αναλάβει τη δημιουργία ενός νέου studio στο Seattle, που θα έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία νέων σεναρίων για μελλοντικς κυκλοφορίες.

Αναφερόμενος στον νέο του ρόλο ο Zampella δήλωσε ότι τα παραπάνω δεν αποτελούν μια προσπάθεια να παρακαμφεί το Battlefield 2042, το οποίο δεν έχει γίνει ιδιαίτερα απόδεκτό από τους παίκτες. Αντιθέτως η ανάπτυξη του Battlefield 2042 θα συνεχιστεί και θα εμπλουτιστεί με εμπειρίες που θα προσελκύσουν ξανά τους παίκτες. Θα είναι ένα σύμπαν με κόσμους που συνδέονται μεταξύ τους, με κοινούς πρωταγωνιστές και αφήγηση. Σε αυτό θα βοήθήσει και η κοινότητα μέσω του Portal.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*